Sykekurssin muokkaaminen

Käynnissä olevaa tai tulevaa sykekurssia voi muokata milloin tahansa. Suoritettuja kursseja voi pelkästään tarkastella.

1. Siirry kohtaan Kurssit.
  2. Etsi kurssi Käynnissä olevat kurssit -luettelosta tai käytä hakutoimintoa.
  3. Avaa kurssi napsauttamalla riviä tai -kuvaketta.
  4. Napsauta Muokkaa kurssia.
  5. Tarkastele kurssitietoja ja muokkaa tarvittavia kenttiä. Aloituspäivämäärää ei voi muokata.
  6. Napsauta Tallenna. Ohjelma ohjaa sinut takaisin Kurssit-sivulle.

Lisätietoja oppilaiden lisäämisestä tai poistamisesta on kohdassa Oppilaiden lisääminen sykekurssille ja Oppilaiden poistaminen sykekurssilta.

Lisätietoja sykesensoreiden määrittämisestä ja uudelleen määrittämisestä on kohdissa Sykkeenmittauslaitteiden määrittäminen ja Sykkeenmittauslaitteiden määrittäminen uudelleen.

Myös harjoituksen tavoitetta (tavoitealuetta ja aikaa tavoitealueella) voi muuttaa Polar GoFit -sovelluksessa. Jos harjoituksen tavoitetta muutetaan Polar GoFit -sovelluksessa, muutos synkronoidaan Polar GoFit -palveluun.